Мої дві улюблені кабачкові страви - ЛЕГКІ!
1. Смажені кабачки.
Нарізати кабачки кружальцями, обсипати сіллю, запанірувати в муці і смажити на олії.
Готові викладати на тарілку і посипати часником, видушеним в часничниці. (Аромат ОООООтакий апетитний).
2. Оладки з кабачків (рецепт з сайту Кутової Ірини, мого гуру кулінарії
):
Натерти кабачок на терку, додати яйце, муку, сіль, соду, смажити на рослинній олії.
Точних пропрцій не пам"ятаю, так як готую завжди "на око", але посилання можу скинути.
Оладки вийдуть солодкуваті, а якщо кабачки дрібнити в блендері, то ніхто ні за що не здогадається, що вони є в оладках